Professioneel, persoonlijk en maatschappelijk betrokken

Verstand van mensen

Bij ons draait het om persoonlijk contact. We verdiepen ons in de cultuur van organisaties en gaan na of de kandidaat ook echt past bij het bedrijf

Transparant

Wij houden niet van verborgen kosten en ingewikkelde contracten. In alles wat wij afspreken en doen, staat transparantie en duidelijkheid voorop

Gelijke kansen

Onze aanpak creëert een gelijk speelveld voor iedereen. Een individuele zzp'er maakt net zo veel kans op een opdracht als een kandidaat van een grote leverancier

Eerlijk

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen mensen in dienst die wij detacheren. Zo kunnen we écht objectief zoeken naar de allerbeste kandidaat en werken we hierdoor ontspannen samen met duizenden leveranciers en zzp'ers

Werk je bij Brainnet, dan ontdek je al gauw dat we alles doen om zaken goed te regelen. Voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten. Dat betekent dat we altijd een stapje harder lopen, om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaat snel wordt gevonden. Maar we vinden het net zo belangrijk om zaken als contracten en uitbetaling strak en soepel te regelen.

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. Wij buigen ons over ingewikkelde wet- en regelgeving en de soms oneerlijke kansen die mensen hebben. Wij proberen marktwerking te verbeteren, delen onze visie en geven ruimte aan de gedachten van anderen. Wij willen graag een positieve en constructieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een duurzame arbeidsmarkt.

De Brainnet Groep

De Brainnet Groep bestaat uit Brainnet en Flexbrain en is onderdeel van moedermaatschappij PRO Unlimited. Brainnet verzorgt MSP dienstverlening. Flexbrain biedt HR-diensten aan in de vorm van uitzenden/payroll. Alle medewerkers van de Brainnet Groep werken op kantoor in Nieuwegein.

Mijlpalen van de afgelopen 25 jaar

1996 - Oprichting
Oprichting Brainnet vanuit de ambitie om de inhuurmarkt transparant te maken en iedereen gelijke kansen te bieden.
1998 - Verhuizing
De kantoorruimte op de zolderkamer maakt plaats voor het huidige kantoor in Nieuwegein.
2011 - Afscheid
Oprichter Otto Verkerk treedt terug uit de directie en draagt (een deel van) zijn aandelen over aan interne opvolgers.
2015 - Directieteam compleet
Het directieteam, bestaande uit Tjebbe van Oostenbruggen, Christoph van der Stelt en Anne Meint Bouma, zet zich in voor stabiele groei.
2015 - Overname
Brainnet neemt Myflex en Infraflex over, deze stap past bij de groeiambities. Beide organisaties verhuizen een jaar later naar het pand in Nieuwegein.
2015 - Eerste Kerstbomendag
De eerste Kerstbomendag namens de Brainnet groep wordt georganiseerd. Klanten, relaties en medewerkers luidden gezamenlijk de Kerst in.
2016 - Brainnet 20 jaar
Het 20-jarig bestaan van Brainnet wordt met alle medewerkers en partners gevierd in Chateau Neercanne in Maastricht.
2017 - Award
Brainnet wint in 2017 de award voor beste Managed Service Provider. Een erkenning voor onze werkwijze en dienstverlening.
2018 - Top 5 speler
Brainnet noteert de vijfde plek op de Flexmarkt Omzetranglijst, de lijst met de 100 grootste uitzend-, detacherings- en payrollbedrijven en MSP's van Nederland.
2018 - Overname
Brainnet neemt de broker activiteiten van Novisource over.
2019 - Fusie
Myflex en Brainnet gaan voortaan samen verder onder één naam: Brainnet.
2019 - Uitbreiding directieteam
Het directieteam wordt uitgebreid met Sieneke Maij als financieel directeur.
2020 - Uitbreiding directieteam
Het directieteam wordt uitgebreid met Giancarlo Balzarelli als directeur.
2021 - Afscheid
Anne Meint Bouma neemt afscheid als directeur van Brainnet.
2021 - Overname
Brainnet en PRO Unlimited bundelen hun krachten om samen verder te gaan als dé internationale, onafhankelijke MSP.

Brainnet in cijfers

Professionals aan het werk
Trotse Brainnetters
Opdrachtgevers

Verantwoordelijk en betrokken

Certificaten

  • Erkend leerbedrijf
  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 27001 gecertificeerd
  • We hanteren de principes UN Global Compact

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onlosmakelijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij zoeken continu de balans tussen duurzaamheid en milieu, goed werkgeverschap en sociaal ondernemen. Wij streven naar eerlijke kansen voor iedereen. Door de marktwerking te verbeteren, helpen wij bij het creëren en benutten van kansen in de Nederlandse flexmarkt. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze werk- en leefomgeving en reduceren elk jaar onze ecologische voetafdruk.

Wij denken verder dan alleen werk

Goede doelen

Elk jaar keren we een deel van ons bedrijfsresultaat uit aan goede doelen. Medewerkers kunnen zelf goede doelen aandragen en meestemmen.

Wij denken groen

We gaan zorgvuldig om met energie. Denk hierbij aan het bewust scheiden van afval, ledverlichting, elektrische auto's en ruim 250 zonnepanelen op het dak van ons pand.

Sponsoring

We sponsoren o.a. kleinschalige sportteams en lokale projecten.

Brainnet zoekt ambitieuze collega's die graag met mensen werken
Heb jij zin in een leuke baan, wil je meer weten?
Ik help je graag!
Hilko Kooistra
Corporate recruiter