Je hebt oog voor mensen en details

Bij Brainnet gaat het om mensen en werk

Jij weet als geen ander dat werk veel meer is dan alleen geld verdienen. In je werk vind je uitdagingen, kun je je ontwikkelen, ontmoet je inspirerende mensen en ontwikkel je je persoonlijkheid. Tegelijkertijd vind je het belangrijk dat zaken goed geregeld zijn. Denk aan een helder contract en een passend salaris. Alle aspecten die voor jou als medewerker van belang zijn, vind je terug in onze dienstverlening.

Wij zijn Brainnet; dé grootste onafhankelijke inhuurspecialist van Nederland. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste externe professional. Om de juiste kandidaat te vinden, doen wij zaken met duizenden uitzend- en detacheringsbureaus, brokers en zzp'ers. Daarnaast regelen wij alles rondom de inhuur van externen. Van screening van kandidaten, tot het maken van het contract en uitbetaling van de facturen. Wij ontzorgen klanten volledig en helpen professionals aan een mooie opdracht.

Werk jij graag met mensen en regel je zaken tot in de puntjes? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Open
benadering, visie en werkwijze
Eerlijk
transparant naar onze klanten
Respect
Onze houding is respectvol

Dit is Brainnet

Groeien en ontwikkelen
Groeien en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen, zodat jij mooie vervolgstappen kan maken.
Fit, gezond en vitaal
Fit, gezond en vitaal
We hechten waarde aan vitaliteit en gezondheid. Er is dagelijks vers fruit, je hebt de mogelijkheid om samen te sporten en je kan gebruik maken van een vitaliteitscoach.
Leuke collega's
Leuke collega's
Je komt in een team met ruim 100 collega's die hard werken én veel lol maken. Elke maand vieren we verjaardagen en jaarlijks gaan we een weekendje weg.
Hard werken voor de beste resultaten
Hard werken voor
de beste resultaten
We gaan samen voor tevreden klanten en kandidaten. Afspraak is afspraak, we pluizen alle details uit en handelen snel.
Gezelligheid met elkaar, klanten en relaties
Gezelligheid met elkaar,
klanten en relaties
Jaarlijks organiseren we meerdere teamuitjes en events voor onze klanten en relaties.
Professioneel met hart voor mensen
Professioneel met
hart voor mensen
We hechten waarde aan professionaliteit, houden ons aan afspraken en hebben oog voor elkaar en onze omgeving.

Een divers en vakkundig team

Bij Brainnet draait het om de juiste mensen. Niet alleen kennis en kunde is van belang, maar juist jouw persoonlijkheid doet er toe. Sociaal, professioneel, betrokken, open en eerlijk. Dat zijn kernwaarden die passen in onze bedrijfscultuur.

Wij denken verder dan alleen werk

3% naar goede doelen

Elk jaar keren we 3% van ons bedrijfsresultaat uit aan goede doelen. Medewerkers kunnen zelf goede doelen aandragen en meestemmen.

Wij denken groen

We gaan zorgvuldig om met energie. Denk hierbij aan het bewust scheiden van afval, ledverlichting, elektrische auto's en ruim 250 zonnepanelen op het dak van ons pand.

Sponsoring

We sponsoren o.a. kleinschalige sportteams, lokale projecten en marathonloper Paul Zwama die zich wil kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio.

Brainnet zoekt ambitieuze collega's die graag met mensen werken
Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter