Annet Adriaanse

"Ik ben er trots op dat ik bij Brainnet mag werken"

Annet Adriaanse - Senior Medewerker Contractadministratie

Toen ik bij Brainnet ging solliciteren had ik ook nog een andere sollicitatie lopen. Tijdens mijn gesprek bij Brainnet kreeg ik heel sterk het gevoel: dit is het soort bedrijf waar ik zou willen werken. En dat klopt ook nog steeds. De integriteit, openheid en eerlijkheid die hier te vinden is, is bijzonder. Iedereen die hier werkt heeft en krijgt de ruimte en mogelijkheid om te zijn wie hij of zij is. Ongeacht wat bijvoorbeeld je afkomst, achtergrond of karakter is. We werken hard, maar een goede balans tussen het werk en je privéleven is ook belangrijk. Er is hier een mate van zorgzaamheid die je niet vaak ziet bij bedrijven. Ik ben er echt trots op om hier te zijn!

Net iets verder dan verwacht

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik zoveel contact heb met mensen. Klanten en leveranciers, maar ook collega’s. Ik vind het heel prettig om te werken op een afdeling waar dienstbaarheid heel belangrijk is. Die dienstbaarheid vind je terug in heel Brainnet. En niet alleen naar collega’s, maar juist ook naar klanten en leveranciers. We willen eigenlijk net iets verder gaan dan de verwachting. En zetten graag 10 stappen meer dan noodzakelijk is.

Een brug tussen afdelingen

Als contractadministratie zijn we een brug tussen de financiële administratie, resourcemanagement en de klantmanagers. Een echte spin in het web. Daarom is het belangrijk dat we het hele proces doorzien. Maar het is vooral gewoon logisch nadenken. Als afdeling zijn we een heel hecht team. We hebben veel voor elkaar over en zetten er met zijn allen echt de schouders onder.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter