Anniek van Wijk-Mulder

"De ideeën die we uiteindelijk realiseren zijn een combinatie van onze denkkracht als team"

Anniek van Wijk-Mulder - Communicatiemedewerker

Voordat ik bij Brainnet kwam werken, werkte ik bij een online communicatiebureau. Ik werkte op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Ik solliciteerde bij Brainnet omdat ik wat meer vastigheid wilde. Ik had me daarom ook voorgenomen om goed naar mijn ‘gevoel’ te luisteren en op zoek te gaan naar een prettige werkplek voor de langere termijn.

Het klinkt misschien heel cliché, maar de ontvangst bij Brainnet voelde als een warm bad. Dit begon al tijdens de sollicitatierondes en vervolgens was er een fijn inwerktraject. Vanaf mijn eerste werkdag bij Brainnet werd ik actief betrokken bij projecten. Bij lopende projecten mocht ik direct mooie aanvullingen doen en nu ben ik volop bezig met projecten die ik zelf op poten heb gezet. Daarnaast zijn er dagelijkse werkzaamheden die ik mag uitvoeren. Dit alles zorgt voor een fijne combinatie tussen projecten en vaste taken.

Doordat ik voorheen op projectbasis werkte, heb ik bij veel verschillende bedrijven ‘binnen mogen kijken’. Als ik al deze bedrijven met elkaar vergelijk, heeft Brainnet twee unieke kwaliteiten die mij verrast hebben. Ten eerste zorgt Brainnet heel goed voor haar medewerkers. Er zijn veel leuke activiteiten, er is goede begeleiding en de deur staat bij iedereen altijd open. Daarnaast is er zo veel mogelijk! Er is oprecht ruimte voor eigen ideeën en ik krijg vaak de kans om de ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Dit maakt mijn functie ontzettend divers. Het ene moment schrijf ik een nieuwsbericht, het volgende moet er een column namens de directie worden geschreven. De ene dag zit ik de hele dag achter mijn computer om een brochure te ontwerpen en de andere dag loop ik bij verschillende collega’s langs om input op te halen voor de interne nieuwsbrief.

De afdeling Communicatie is relatief klein. Dit betekent dat wel veel met elkaar overleggen en brainstormen, omdat de lijnen lekker kort zijn. De ideeën die we uiteindelijk realiseren, zijn een combinatie van onze denkkracht als team. Dit maakt het extra leuk, omdat we uiteindelijk allemaal trots zijn op het eindresultaat! Ook is het fijn om in een team te werken dat voor elkaar klaar staat. We helpen elkaar als het nodig is en uiteraard maken we ondertussen een hoop lol met elkaar.

Als je op zoek bent naar een prettige en motiverende werkomgeving, dan ben je bij Brainnet aan het goede adres. Door de vrijheid om mijn eigen ideeën te realiseren en de leuke groep collega’s om me heen, is Brainnet voor mij écht de juiste keuze geweest!

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter