Daniël den Toom

"Op drukke momenten komt het teamgevoel extra naar boven"

Daniël den Toom - Recruiter

Ik werk ruim een half jaar bij Brainnet, maar het voelt vertrouwd en lijkt eigenlijk al veel langer. Als gevoelsmens vond ik het fijn dat er meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd werden. Tijdens de gesprekken was er een prettige balans tussen vakinhoudelijke en persoonlijke aspecten. Het feit dat juist dit laatste aspect ook zo uitgebreid behandeld werd, vond ik verfrissend. Vanaf mijn eerste werkdag tot nu, ervaar ik dit positieve gevoel ook écht op de werkvloer.

Ik werk als recruiter bij Brainnet, maar ik doe veel meer dan ik eigenlijk gewend was in mijn eerdere rol als recruiter. Ons grootste doel is om voor onze klanten de beste kandidaten te vinden. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we bijvoorbeeld veel bezig met relatiebeheer bij onze leveranciers. Dit zijn immers de partijen die de geschikte kandidaten beschikbaar hebben. Ook zien de klanten ons als een kennisspeler. Ik denk mee met de klant over het invullen van een bepaalde vacature. Het mooie is dat dit door de klant echt gewaardeerd wordt en dat vooral onze eerlijkheid erg welkom is bij hen. Als de klant iets zoekt wat echt ingewikkeld is, dan zijn wij hier eerlijk over. Met als doel om op korte termijn een passende kandidaat te vinden en niet te verdwalen in een onmogelijke zoektocht.

In mijn team is sprake van veel diversiteit in achtergrond, opleidingen en werkervaring. Hierdoor leren we dagelijks van elkaar en is er sprake van een goede mix. We hebben soms echt drukke momenten en juist dan komt het teamgevoel naar boven. Iedereen helpt elkaar waar nodig en we proberen ons gezamenlijke doel daarmee te behalen. En dat kunnen we vervolgens weer samen vieren tijdens een leuk teamuitje of een andere (sportieve) activiteit.

Ik vind mijn werk oprecht leuk. Dit komt door het warme welkom bij Brainnet vanaf het begin, de goede begeleiding bij mijn inwerktraject én de goede sfeer die door het gehele bedrijf aanwezig is. Het management geeft hierin een heel goed voorbeeld, door haar open en behulpzame houding. Als je bij Brainnet komt werken, kun je haast niet anders dan in dat positieve gevoel mee te gaan!

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter