Dwayne Tarmidi

"Als ik mijn werk goed doe, kan iedereen zonder problemen doorwerken."

Dwayne Tarmidi - Supportmedewerker IT

Als Supportmedewerker IT ben ik vooral bezig met het oplossen van binnenkomende tickets. Deze tickets zijn vragen van zowel collega’s, klanten en leveranciers. Daarnaast hou ik me bezig met het beheren van de werkplekken en ben ik het aanspreekpunt voor alle IT vragen binnen de organisatie. Het leukste aan mijn functie vind ik het helpen van mensen en dan zien hoe blij iemand kan worden van een snelle oplossing. Het contact met zoveel verschillende mensen - collega’s, klanten en leveranciers - maakt het werk afwisselend en leuk.

Een IT support functie is een van de belangrijkste in een bedrijf. Als ik mijn werk goed doe, kan iedereen zonder problemen doorwerken. Een groot deel van mijn functie is het werken aan een intern ontwikkelde applicatie. Veel van het werk is dus uniek voor deze organisatie, wat een interessante ervaring is. De sfeer op de IT-afdeling is erg prettig. Het is een heel gefocuste afdeling, maar er wordt ook veel gelachen. Die balans past goed bij me.

Ik heb bij Brainnet gesolliciteerd op aanraden van een kennis, die hier ook werkt. Zij zag de vacature en wist dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Mijn eerste indruk van Brainnet was dat het een open organisatie is en een toegewijde werkgever. Deze indruk is intussen meer dan bevestigd. Ik ben in september begonnen bij Brainnet, en in die korte tijd is mijn rol in de organisatie al gegroeid. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen te volgen. Brainnet onderscheidt zich naar mijn mening mede door die toewijding, maar ook door een ondernemende organisatie te zijn die goed haar positie in de markt weet.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter