Fay van der Woerdt

"Binnen ons team helpen we elkaar graag"

Fay van der Woerdt - Medewerker Resourcemanagement

Ik werk bij Brainnet als Medewerker Resourcemanagement. Ik houd me bezig met het screenen van Deskundigen die bij onze klanten aan het werk gaan. Hierbij is het van groot belang om secuur te werken, wat mij scherp houdt.

Voor mij is de sfeer binnen Brainnet hetgeen wat mijn baan zo leuk maakt. Binnen mijn team, en ook met de andere collega’s, is er sprake van een open sfeer. We helpen elkaar graag, we kunnen vragen aan elkaar stellen en we staan open voor het ontvangen en geven van feedback. Doordat de sfeer open is, voel ik me extra op mijn gemak en kan ik echt mezelf zijn binnen Brainnet. Vanaf mijn eerste kennismaking met Brainnet ben ik hierdoor verrast en dit ervaar ik nu nog steeds zo.

Bij Brainnet werken we hard, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan plezier met elkaar. Ik vind het echt uniek dat we elk jaar een weekend weg gaan met elkaar, inclusief partners. Komend jaar ga ik voor het eerst mee en ik heb er al veel zin in!

Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en ruimte krijgt om te ontwikkelen.. dan is Brainnet echt een aanrader!

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter