Glynis den Oudsten

"Ik ga het liefst voor de complexe vragen, daar zit meer uitdaging in"

Glynis den Oudsten - Medewerker Contractadministratie

Bij Brainnet is geen dag hetzelfde. Als medewerker contractadministratie krijg ik tijdens de werkdag mails en telefoon vanuit de klanten, leveranciers en deskundigen die ik moet afhandelen. Dit kan gaan om het verlengen van opdrachten, vragen over de voorwaarden van een contract of een bezwaar. Elke dag leer ik weer iets nieuws en het werk blijft veelzijdig. Er komen relatief makkelijke vraagstukken en complexere vraagstukken binnen. Het liefst pak ik de complexe vragen op, daar zit meer uitdaging in en zo blijf ik mijzelf ontwikkelen. Het leuke van ons werk is dat wij in contact staan met de deskundigen én de leveranciers.

Start bij Brainnet

Nadat ik een jaar in het buitenland heb gezeten waarvan 9 maanden in Australië kreeg ik een bericht op LinkedIn van Hilko, een recruiter bij Brainnet. De vraag was of ik interesse zou hebben om op de screeningsafdeling van Brainnet te komen werken en dat leek mij wel wat. De gesprekken met Brainnet verliepen prettig, niet te formeel en zelfs leuk! Na het eerste gesprek ben ik verder gegaan voor de contractadministratie in plaats van screening en uiteindelijk ben ik erg blij met die keuze.

Eerlijk en transparant

De sfeer op de afdeling is prettig en er zijn veel nieuwe gezichten bijgekomen de afgelopen tijd. Daarnaast organiseert Brainnet door het jaar heen leuke activiteiten; teamuitjes, de kerstbomendag en uit eten met zijn allen. Zo leer je je collega’s ook op een andere manier kennen.

Brainnet is een hele eerlijke en transparante organisatie. Je wordt als medewerker op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in en rondom het bedrijf wat vertrouwen en zekerheid schept.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter