Joop Pennings

"Professioneel én betrokken; dat zorgt voor een goede sfeer"

Joop Pennings - Senior Medewerker Financiële Administratie

Het bedrijf waar ik werkte is in 2014 overgenomen door Brainnet. Dit was voor mij en mijn collega’s een spannende tijd en we waren uiteraard benieuwd naar Brainnet als bedrijf en naar onze nieuwe collega’s. De eerste indruk was positief en ik was aangenaam verrast. De samenvoeging verliep erg soepel en al snel voelden we ons één met de rest van het team.

Al snel werd duidelijk dat Brainnet staat voor kwaliteit en transparantie. Daarnaast heeft het bedrijf de flexibiliteit om steeds weer om te gaan met veranderende regelgeving. Dit zijn kernwaarden van de dienstverlening die ik ook terug zie komen bij Brainnet als werkgever. Regelmatig worden we door de directieleden bijgepraat over de voortgang, plannen en ontwikkelingen van Brainnet. Ze zijn erg open en goede ideeën zijn altijd welkom.

Ik heb een afwisselende en uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid als senior medewerker. Ondanks dat ik mijn eigen takenpakket heb, voel je dat de afdeling als een team opereert en veel voor elkaar over heeft. Bijzondere persoonlijke momenten, zoals verjaardagen, geboortes en huwelijken, vieren we ook samen. Dit zorgt voor een extra band. Er wordt veel moeite gedaan om het ‘ gewoon gezellig’ te hebben met elkaar. Er worden veel (sportieve) activiteiten georganiseerd waar voor ieder wat wils tussen zit. Vaak in combinatie met een hapje en een drankje achteraf, waardoor je de collega’s van andere afdelingen ook beter leert kennen.

Ten slotte: Brainnet straalt professionaliteit uit en is betrokken. We werken allen hard om te zorgen voor een goede dienstverlening. De ruimte die we daarnaast krijgen voor persoonlijke ontwikkeling én ontspanning, maakt Brainnet een hele fijne werkplek.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter