Mandy Verkerk

"Ik vind het leuk om onze klanten en leveranciers te ontzorgen."

Mandy Verkerk - Medewerker Resourcemanagement

Als medewerker resource management werk ik op de afdeling screening, wij screenen de deskundigen die bij onze klanten aan het werk gaan. Deze screeningen verschillen per klant maar een vast onderdeel in onze screening is de ID controle.  

Vroeger werkte ik in de retail en begin 2019 was ik toe aan een verandering, ik wilde meer dienstverlenend en met mensen werken. Via via kwam ik bij Brainnet terecht en bij het eerste gesprek kwam ik er gelijk achter dat de functie iets voor mij was. Ik vind het leuk om iets voor anderen te doen en onze klanten en leveranciers te ontzorgen. Daarnaast was het mij al snel duidelijk uit het gesprek dat Brainnet een hele open bedrijfscultuur heeft. Open en professioneel.

In ons team werken we hard maar werken we ook echt als een team. We starten de dag samen op en gaan samen aan het werk. In mijn eerste weken werd ik goed geholpen en iedereen neemt de tijd om je dingen uit te leggen.

Naast dat we hard werken hebben we het natuurlijk ook gezellig. We houden van ons werk en sparren graag over de onderwerpen waar we mee te maken krijgen. Het blijft interessant.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter