Marlie Seinen-Jongeling

"Op onze IT afdeling wordt altijd hard gewerkt, maar ook hard gelachen."

Marlie Seinen-Jongeling - Business Analist

De veelzijdigheid van de functie Business Analist spreekt mij erg aan. Naast het verzamelen van de interne wensen en vereisten, ben ik bezig met het beschrijven van user stories en ben ik het aanspreekpunt voor alle vragen binnen het scrumteam. Ook lopen er altijd meerdere projecten waar ik de beste oplossingsrichting voor in kaart breng. Dat is erg leuk en creatief, maar vooral ook heel leerzaam.

Het IT team is constant bezig om de interne applicaties die binnen Brainnet gebruikt worden te verbeteren. We zijn veel bezig met automatisering, maar we voegen ook veel nieuwe functionaliteiten toe waarbij we kijken naar nieuwe ontwikkelingen in IT. Dit doen we niet alleen bij de interne applicaties maar ook voor de omgeving waar klanten, leveranciers en deskundigen op kunnen inloggen. De applicaties waar ik aan werk worden dagelijks gebruikt door veel mensen, wat mij extra motiveert om kwalitatief goed werk af  te leveren.

Voordat ik écht bij Brainnet kwam werken, was ik erg benieuwd wat ik kon verwachten en hoe de sfeer daadwerkelijk zou zijn. Inmiddels weet ik dat ik me daar echt geen zorgen over hoefde te maken!
Op de IT afdeling wordt altijd hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Er hangt bij ons een informele sfeer en dat is erg prettig. Je kunt altijd bij een collega terecht met een vraag, of om gewoon even een praatje te maken. Een nauwe samenwerking is bij ons erg belangrijk en past ook goed bij onze Agile manier van werken.

Deze open en informele sfeer is in het hele bedrijf trouwens goed te merken. Brainnet zorgt goed voor haar medewerkers.  Er worden jaarlijks meerdere uitjes georganiseerd, zo vieren we bijvoorbeeld per kwartaal de successen en leermomenten met een etentje met alle collega’s!

Een passende vacature voor jou?

Business Analist (32-40 uur)

Weet jij de wensen van Brainnet te vertalen naar uitvoerbare oplossingen?

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter