Mike de Groot

"Brainnet kan een mooie start voor jouw carrière zijn"

Mike de Groot - Administratief medewerker Recruitment

Brainnet is mijn eerste werkgever. Ik ben nog niet zo lang geleden afgestudeerd. Vooraf aan mijn eerste sollicitatie, wist ik niet goed wat ik kon verwachten en of ik me wel prettig zou voelen bij Brainnet. Brainnet heeft veel toonaangevende klanten en er werken ruim 100 medewerkers. Dit vond ik best indrukwekkend. Toen ik na mijn eerste gesprek de deur uit liep, was ik overtuigd. Brainnet bleek een bedrijf te zijn dat mij de kans wilde bieden om mezelf te ontwikkelen. Een goede start voor mijn carrière.

Nu ik een tijdje onderweg ben bij Brainnet, leer ik het bedrijf steeds beter kennen. Ik merk aan mezelf dat ik een grote groei doormaak, mijn leercurve is groot. Momenteel bied ik vooral administratieve ondersteuning op de afdeling Recruitment. Het doel is om door te groeien naar een volledige functie als Recruiter. Ik werk in een groot en divers team, met collega’s waar ik ontzettend veel van kan leren. Ik vind het echt bijzonder dat alle collega’s ook daadwerkelijk bereid zijn om mij te helpen en dingen aan mij uit te leggen. Hierdoor voel ik me echt gesteund en weet ik inmiddels dat al mijn vragen welkom zijn. Ik krijg steeds weer goede feedback, waar ik veel van leer.

Omdat ik nog helemaal geen werkervaring had, zag ik er eerlijk gezegd een beetje tegen op om fulltime aan de slag te gaan. Maar doordat de werksfeer zo goed is, merk ik dat ik graag naar mijn werk ga en hier juist meer energie van krijg! Dat ik kan ‘leren werken’ in deze fijne omgeving, is voor mij heel waardevol.

Wat ik het leukste vind aan mijn functie, is de afwisseling. Elke dag is anders en ik leer dus ook dagelijks nieuwe dingen. Daarnaast zie ik heel veel betrokkenheid binnen Brainnet. Ondanks de vele collega’s en de groei die Brainnet doormaakt, ben ik als medewerker geen ‘nummertje’. Ik ben gewoon Mike.

Brainnet kan een hele mooie start voor ieders carrière zijn. Ik spreek hierbij uit ervaring en ik gun iedereen een eerste werkervaring zoals ik dit nu ervaar. Zolang je jezelf bent en je beste beentje voor zet, biedt Brainnet hele mooie kansen!

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter