Niels Hendriks

"Tijdens mijn stage werd er vooral gekeken naar wat ik kon en leuk vond"

Niels Hendriks - Medewerker Financiële Administratie

Sinds mijn eerste stage bij Brainnet in 2013, als onderdeel van mijn opleiding Bedrijfsadministratie, ben ik niet meer weggegaan. In 2014 kwam ik terug voor mijn vervolgstage, in de vakanties ging ik aan de slag als vakantiekracht en in 2016 ben ik in dienst getreden.

Blijven leren en ontwikkelen

Het eerste wat mij opviel toen ik aan mijn stage begon, was dat er gekeken werd naar je behoeften en wensen. Welke opdracht heb je vanuit je opleiding meegekregen? Wie ben je als persoon? En wat doe je graag? Tijdens mijn stage kreeg ik een vaste begeleider die echt met mij meedacht, dat zorgde voor een prettige stageperiode. Toen ik hier na mijn opleiding Bedrijfsadministratie kon blijven werken, aarzelde ik dan ook geen moment. Ik heb aangegeven dat ik wel graag door wilde blijven leren. Dat werd gewaardeerd en die mogelijkheid heb ik gekregen. Momenteel volg ik de deeltijd studie Moderne Bedrijfsadministratie. Mijn takenpakket is divers en wordt steeds uitgebreider. Ik werk nu zelf nieuwe collega’s en stagiaires in. Het is leuk om iedereen te leren kennen en er (mede) voor te zorgen dat zij goede begeleiding hebben en een leuke en leerzame tijd tegemoet gaan, zoals ik zelf ook heb gehad.

Dynamiek en cultuur

De afgelopen jaren is Brainnet sterk gegroeid. Toen ik hier stage kwam lopen zaten er vijf medewerkers op de afdeling Financiële Administratie. Nu is het de grootste afdeling binnen het bedrijf. Brainnet kent een zekere dynamiek en door de groei komen er ook steeds meer klanten bij uit verschillende branches, waardoor het werk divers en uitdagend is. Ik ben niet bang dat mijn werk snel eentonig wordt. Ondanks de groei heeft Brainnet zijn charme als kleinschalig bedrijf altijd weten te behouden. Er wordt veel energie gestoken in de cultuur van Brainnet, die ik beschrijf als open, warm en hecht. Dat uit zich onder andere in afdelingsuitjes, bedrijfsuitjes, jaarlijks een weekend weg en natuurlijk tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Pas jij bij Brainnet?

Bij Brainnet is iedereen onderdeel van de organisatie en je wordt meteen opgenomen in het team. Ongeacht of je stagiair, externe medewerker of vast in dienst bent. En ook al spreek je elkaar niet dagelijks, je kent wel iedereen. Brainnet is een dienstverlenende organisatie en de cultuur is hecht. Als dat je aanspreekt, dan kan een stage bij Brainnet de goede stap zijn.

Een passende vacature voor jou?

Stage (mbo, hbo of wo)

Studeer jij aan het mbo, hbo of wo en ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de zakelijke dienstverlening? Brainnet is een gecertificeerd ECABO-leerbedrijf en biedt regelmatig stageplekken voor diverse opleidingen.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter