Norah van Geffen

"Het leukste aan mijn team is dat we samen voor kwaliteit gaan én tijd maken voor plezier"

Norah van Geffen - Coördinator Resourcemanagement

Samen bereik je meer

Als coördinator Resourcemanagement ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en zzp’ers. Elke dag ziet er anders uit, dat houdt het werk uitdagend en afwisselend. Ik leg het proces van Brainnet uit aan nieuwe leveranciers en zzp’ers, onderhandel over voorwaarden en beantwoord uiteenlopende vragen. Toen ik bij Brainnet kwam werken moest ik het systeem en het proces leren kennen. Gelukkig kon (en kan ik nog steeds) ik altijd terecht bij mijn collega’s voor vragen en we leren veel van elkaar. Samen beschik je over veel meer kennis dan alleen. Als ik minder kennis heb over een onderwerp, dan weet ik dat er altijd een collega bereid is om mij te helpen.

Specialist in wet- en regelgeving

Brainnet is kennisspeler op het gebied van inhuur van personeel, vooral op gebied van relevante wet- en regelgeving. Het is onze taak om klanten hierin te ontzorgen. Er wordt veel aandacht besteedt aan het geven van informatie over relevante onderwerpen, zodat medewerkers goed op de hoogte zijn. Je wordt overal bij betrokken en dat is fijn. De laatste tijd heb ik erg veel geleerd over de inhoud en gevolgen van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties, zodat ik onze klanten hierin kan ontzorgen. Als ik iemand ergens mee kan helpen door mee te denken over de mogelijkheden, dan ga ik met een goed gevoel naar huis.

Uitjes en weekendjes weg, samen met partner en gezin!

De afdeling Resourcemanagement is een jong, hecht team. De sfeer is goed, we werken hard en weten dat goed te combineren met veel humor. Regelmatig organiseren wij op eigen initiatief afdelingsuitjes, zoals bowlen, dineren of barbecueën bij een collega in de tuin. Wat Brainnet anders maakt dan andere werkgevers zijn de bedrijfsuitjes. Elk jaar gaan wij met het hele bedrijf een weekendje weg, inclusief partner. Het is erg leuk om de partners van collega’s ook te ontmoeten. Voor ons jaarlijkse Kerstevent zijn collega’s en ook klanten van harte uitgenodigd met hun hele gezin. Een uitgelezen kans om de mensen waar ik veel telefonisch contact mee heb persoonlijk te ontmoeten.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter