Onur Canbolat

"Doordat de sfeer open is, kan ik echt mezelf zijn binnen Brainnet."

Onur Canbolat - Medewerker Resourcemanagement

Ik werk bij Brainnet als Medewerker Resourcemanagement. In deze functie houd ik mij bezig met de screening van Deskundigen die bij onze klanten aan het werk gaan. Hierbij is het van groot belang om secuur te werken, wat mij scherp houdt.

Een aantal jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat ik nu deze baan bij Brainnet zou hebben.

Ruim 7 jaar geleden maakte ik kennis met Brainnet. ik zocht een stageadres en via een familielid kwam ik bij Brainnet terecht. Ik voelde me direct op mijn plek binnen het bedrijf en werd volledig opgenomen in het team. Dit heeft mij zo verrast, dat ik eigenlijk helemaal niet weg wilde aan het einde van mijn stage! Gelukkig waren ze bij Brainnet ook blij met mij en kon ik meerdere keren per jaar, in mijn vakanties, bij Brainnet komen werken.

Ondertussen ontdekte ik dat werken én studeren een perfecte combinatie is voor mij. En Brainnet wilde mij hier bij helpen. Op dit moment volg ik de deeltijd opleiding HBO – Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht én heb ik bij Brainnet een superleuke baan! Dat ik dit nu mede dankzij Brainnet kan doen, bewijst dat Brainnet groei en ontwikkeling erg belangrijk vindt.

Voor mij is de sfeer binnen Brainnet hetgeen wat mijn baan zo leuk maakt. Binnen mijn team, en ook met de andere collega’s, is er sprake van een open sfeer. We helpen elkaar graag, we kunnen vragen aan elkaar stellen en we staan open voor het ontvangen en geven van feedback. Doordat de sfeer open is, voel ik me extra op mijn gemak en kan ik echt mezelf zijn binnen Brainnet. Vanaf mijn eerste kennismaking met Brainnet ben ik hierdoor verrast en dit ervaar ik nu nog steeds zo.

Bij Brainnet werken we hard, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan plezier met elkaar. Ik vind het echt uniek dat we elk jaar een weekend weg gaan met elkaar, inclusief partners. Inmiddels heb ik al meerdere leuke weekenden mee mogen maken en ook dit jaar kijk ik er weer naar uit.

Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en ruimte krijgt om te ontwikkelen.. dan is Brainnet echt een aanrader!

Een passende vacature voor jou?

Medewerker HR Resourcemanagement (32 tot 40 uur)

Ben jij die administratief medewerker HR met een 'scherp oog' voor de screening van contracten?

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter