Simone Ruijssenaars

"Ik voel me hier op mijn gemak en ik weet dat ik de juiste hulp krijg als dat nodig is"

Simone Ruijssenaars - Medewerker Service & Support

Ik ben bij Brainnet terechtgekomen, doordat ik op zoek was naar een fijne stageplek. Ik volgde de opleiding directiesecretaresse en juridisch secretaresse en een stage was hier een onderdeel van. Ik had al gesprekken bij andere bedrijven gehad, maar daar had ik geen fijn gevoel bij. Toen ik bij Brainnet mocht komen voor een gesprek, kreeg ik echt het gevoel dat ze mij zo veel mogelijk wilde leren. Dit was voor mij erg verfrissend en de keuze voor Brainnet was dan ook snel gemaakt.

Inmiddels werk ik alweer bijna een jaar bij Brainnet. Toen mijn stage afliep, is mij gevraagd of ik bij Brainnet in dienst wilde komen. Deze kans heb ik gelijk aangegrepen!

Als medewerker Service & Support ligt er soms best veel op je bordje. Wij nemen alle inkomende telefoontjes aan en beantwoorden direct de meest gestelde vragen. Als de vragen moeilijker worden en niet door ons beantwoord kunnen worden, zorgen we dat de beller doorverbonden wordt naar de juiste collega. Daarnaast proberen bij alle collega’s zoveel mogelijk hulp te bieden bij praktische zaken. We bestellen boodschappen, we ontvangen en bedienen bezoekers en we beheren agenda’s.

De afwisseling in mijn functie, vind ik het leukste. Het is fijn om niet de hele dag met hetzelfde bezig te zijn. Dit wordt natuurlijk ook mogelijk gemaakt door de rest van het team, we staan altijd voor elkaar klaar en kunnen elkaars taken makkelijk overnemen. Dit geeft mij een veilig gevoel en zorgt ervoor dat ik mijn werk prettig kan doen.

Brainnet is voor mij een hele fijne plek om met mijn carrière te beginnen. Ik voel me hier op mijn gemak en ik weet dat ik de juiste hulp krijg als dat nodig. De fijne werksfeer én de leuke activiteiten die we gezamenlijk ondernemen,  zorgen er voord dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga.

Een passende vacature voor jou?

Stage (mbo, hbo of wo)

Studeer jij aan het mbo, hbo of wo en ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de zakelijke dienstverlening? Brainnet is een gecertificeerd ECABO-leerbedrijf en biedt regelmatig stageplekken voor diverse opleidingen.

Wil je meer weten over werken bij Brainnet?
Hilko helpt je graag verder
Hilko Kooistra
Corporate recruiter